3D Modeller

Hos Kun Terrasser laver vi målfaste 3D modeller af terrasserne inden vi bygger dem. Så kan du som kunde få en ide om, hvordan det færdige resultat kommer til at se ud. Det giver sikkerhed, præcision og tryghed for både jer og os. 

Scanning af grund med drone og laser

Proccessen med at få bygget en terrasse af Kun Terrasser starter typisk med at vi måler grunden op med laser og drone der generer en 3D-model vi kan designe terrassen ud fra. 

 

Ved hjælp af fotogrametri bygger vi en målfast 3D model op af ejendommen som giver os kotehøjder og forskelle i kuperingen af terrænet. 3D modellen giver alle i virksomheden et indblik i den konkrete sag og giver mulighed for at designe den bedst mulige terrasse sammen. 

Onlinemøde

Derefter fortsætter proccessen med at få bygget en terrasse af Kun Terrasser ved et onlinemøde. 

I løbet af mødet kommer vi igennem de forskellige punkter der skal afklares i forbindelse med udformningen af jeres terrasse.

Løbende i mødet tegner vores bygningskontruktør jeres terrasse i et 3D-program og når mødet nærmer sig slutningen har vi en målfast 3D-tegning som I kan gennemse.

Efter mødet får I, inden for en uge, det endelige tilbud med pris og 3D-tegning til godkendelse eller rettelser hos jer.

Tjekliste

For at vi kan guide jer bedst muligt må I gerne sende følgende oplysninger inden onlinemødet: 

  • Adressen hvor terrassen skal opføres
  • Billeder af den placering hvor I tænker projektet skal opføres
  • Ca. mål på jeres ønskede terrasse

Her kan I se en kort video om processen

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte Kun Terrasser

 

  28 56 28 86
  kontakt@kun-terrasser.dk

Herunder kan I se nogle af de 3D modeller, som vi har lavet, samt det færdige resultat:

Odsherred - 170 m2 IPÈ Terrasse med propper - Et samarbejde mellem Kun Terrasser, Designhaver og Junckerhaven.

Humlebæk - 110 m2 IPÈ Terrasse med propper.

Hellerup - 70 m2 IPÉ terrasse med spansk trappe og indbygget hyndebokse og opbevaring. Plantekasser i cortenstål.

Kun Terrasser har bygget en IPÉ træterrasse på 64m2 for Mikkel i Hellerup. Sammen med Mikkel fandt Kun Terrasser på smarte løsninger til opbevaring i den spanske trappe. 

Se case Se 3D model

Kun Terrasser har på kort tid bygget en ny, flot træterrasse på 70 kvadratmeter i Fredensborg. Terrassens ejer, Flemming G. Jensen, er meget tilfreds med sin nye træterrasse. Både med hensyn til udseendet, kvaliteten og holdbarheden, som der ikke kan sættes en finger på.

Se case Se 3D model