Få inspiration til flotte løsninger med overdækket terrasse

Få inspiration til flotte løsninger med overdækket terrasse

Der er især tre gode grunde til, at kunderne år efter år efterspørger overdækkede terrasser. Bliv klogere på fordelene her og få inspiration til overdækket terrasse, når vi viser to eksempler på smukke løsninger.

 

Læ, skygge og en forlængelse af sæsonen 

En terrasse bliver af mange betragtet som et ekstra uderum, der bruges til alt fra madlavning, ophold, leg og hygge på de dage, hvor det danske vejr tillader det. Det er desværre ikke helt så ofte, vejret er velegnet til udendørs aktiviteter, som mange kunne ønske. Og netop derfor forlænger mange udesæsonen ved at lave en overdækket terrasse.

På den overdækkede terrasse kan der skabes læ, ly og plads til, at du kan opholde dig udendørs i månederne før og efter højsommeren. Det giver en skøn forlængelse af den tid, du kan bruge tæt på naturen, og det tilfører et ekstra rum til din bolig, som du kan udnytte til hyggestunder, ro, middage eller aktiviteter.

Forlængelsen af sommeren er den mulighed, de fleste forelsker sig i, når de får bygget en overdækket terrasse. Samtidig kan de se fordelene ved overdækningen i de måneder, hvor sommeren er på sit højest. Når sommeren er i gang, kan en overdækket terrasse nemlig skabe læ for vinden, så det er rart at opholde sig udendørs. Overdækningen kan skabe ly for regn, hvis sommeren viser sig fra sin værste side, og overdækningen kan skabe behagelig skygge for solen, når den er fremme.

En overdækket terrasse har altså flere anvendelsesmuligheder, alt efter hvad du har brug for.

 

Få inspiration til overdækket terrasse

En overdækket terrasse kan se ud på mange måder. Du kan se et udvalg af både almindelige terrasser og overdækkede terrasser på vores hjemmeside, hvor du også finder andre informationer, cases og inspiration

Når du skal lave en overdækning til din terrasse, skal du altid tage udgangspunkt i den terrasse, du allerede har. Og hvis du endnu ikke har en terrasse, skal overdækningen tænkes ind i den udformning, den skal have. Du kan med fordel tænke over, hvilken stil du ønsker, størrelsen på din overdækning, design, formål, form og udtryk. Det er alt sammen med til at pejle dig ind på, hvordan din overdækkede terrasse skal se ud.

Herunder kan du se et udvalg af billeder med eksempler fra to overdækkede terrasser, som Kun Terrasser har bygget, og som du kan lade dig inspirere af.

 

225 m2 træterrasse i flere niveauer

I Humlebæk er denne 225 m2 træterrasse i ipétræ blevet bygget med områder, der er overdækkede. Som du kan se på billederne, er overdækningerne lavet på to forskellige måder. En er lavet med glas som en klassisk udestue, mens den anden er bygget som en pergola.

 

 

Du kan se flere billeder fra det smukke hus og blive inspireret på hjemmesiden her.

 

Praktisk overdækning til spiseområde

Ved en anden bolig i Humlebæk har Kun Terrasser bygget en stor og flot overdækning, der er ideel til at bruge ved måltiderne eller samvær. Terrassen er 210 m2 og bygget i den langtidsholdbare træsort ipé.

 

 

 

Vil du se flere billeder og blive inspireret til din terrasse, så se mere fra den skønne terrasse i Humlebæk lige her.

 

FAQ 

Føler du dig inspireret?

Fortæl os om din drømmeterrasse og start rejsen mod en ny terrasse allerede idag.

Kontakt os og fortæl os hvordan vi kan hjælpe jer med jeres næste drømmeterrasse.