Skab en hyggelig terrasse med disse 5 tips i baghovedet

Skab en hyggelig terrasse med disse 5 tips i baghovedet

Skab en hyggelig terrasse

Hos Kun Terrasser bygger vi træterrasser - det har vi gjort i mange år, og der er altid et spørgsmål som går igen under vores kunders byggeproces: "Hvordan skaber vi bedst hygge på vores nye terrasse?"

Vores erfaring siger, at du skaber en terrasse i visuel balance, når de her 5 ting er opfyldt:

1. En terrasse som passer til omgivelserne

Vores første råd til en hyggelig terrasse sker allerede i planlægningsfasen. Her råder vi altid folk til at få lavet en terrasse, som passer godt til deres bolig. Det giver ro til omgivelserne og sørger for, at din terrasse falder ind i arkitekturen i stedet for at stå i en stærk kontrast.

Når grundlaget for en flot og hyggelig terrasse er lagt, er det langt nemmere bagefter at pifte den op eller skabe den æstetik, du ønsker dig på din terrasse.

2. Inddel din terrasse i rum

Et af vores andre gode råd er, når du skal i gang med at indrette din terrasse, så er det en god idé at inddele den i zoner. Hvis din terrasse er stor, så vil det klæde den, hvis den bliver opdelt i mindre rum, som du indretter. De her rum er oplagt at overveje:

  1. Du kan lave en spiseafdeling med bord og stole, hvor du i udkanten eventuelt kan stille et lille udekøkken op, som du kan lave mad ved eller servere fra.
  2. Du kan lave et afslapningsområde, hvor du kan slænge dig og slappe af.
  3. Du kan lave et velvære område med plads til en daybed, læsestof og hygge.
  4. Du kan lave et aktivitetshjørne med en træningsmåtte og andre ting til træning.

...og og og. Ja, du forstår vist, hvor vi vil hen. Indret dig med de zoner, du kan se dig selv bruge. Og brug gerne hele din terrasse, så der ikke opstår døde områder. Skab liv på din terrasse, det giver hygge.

156 m2 med pool, suana og spansk trappe i Vedbæk

3. Omgiv dig med planter og natur

Et af vores bedste råd til dig, der gerne vil have en hyggelig terrasse, er, at bruge naturen til at skabe stemning med. Bring den med ind på din terrasse. Få lavet bede i forlængelse af din terrasse eller på din terrasse og fyld dem med alle de planter, du elsker.

Du kan også placere krukker i forskellige størrelser på din terrasse og sætte dem, så de aktivt er med til at forme rummene på terrassen med deres smukke former, farver og dufte.

4. Sørg for god belysning

Belysning er en af de vigtigste elementer, når du gerne vil skabe en hyggelig terrasse. Vi råder altid vores kunder til at tænke belysning ind tidligt i processen. På den måde kan vi være med til at skabe de bedste betingelser for en god og alsidig belysning på terrassen - det er nemlig vigtig med flere slags belysning, når vi snakker lys udenfor.

Du skal have en god grundbelysning, så du kan orientere dig udenfor på terrassen, når det er mørkt. Du bør også have ekstra belysning i de område, hvor du skal sidde og spise, læse en bog eller opholde dig. Og du bør skabe områder med hygge-belysning, der skaber stemning til terrassen og eventueller planter, når det er mørkt.

5. God kvalitet kan ses på lang afstand

For os er det tydeligt, at en hyggelig terrasse er en terrasse, som er lavet godt. Med det mener vi, at når du skal i gang med at indrette og dekorere din terrasse, så bliver resultatet bedst, når grundlaget er i orden. Hos Kun Terrasser går vi meget op i at designe terrasser, som er i høj kvalitet og gode materialer - fordi det giver en terrasse, du kan holde flot og hyggelig år efter år.

Føler du dig inspireret?

Fortæl os om din drømmeterrasse og start rejsen mod en ny terrasse allerede idag.

Kontakt os og fortæl os hvordan vi kan hjælpe jer med jeres næste drømmeterrasse.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Det der belysning - hvis vi er på herrens mark omkring det, kan I så vejlede os?

Det skal I ikke være nervøse for. Vi vil helt automatisk komme ind på belysning, når vi snakker om udformningen af jeres terrasse, og her kan vi komme med vores bedste bud på, hvad der vil være en god løsning for jer.

Hvis vi gerne vil have indbygget plantekasser i vores terrasse, kan vi så det?

Ja, det kan I helt bestemt. Det snakker vi om i vores indledende samtaler og tegner ind i vores design til jeres terrasse. Vi har mange smukke løsninger med plantekasser, som I kan finde inspiration i på vores hjemmeside.

Kan vi se jeres tegninger på 3D?

Ja, hver gang vi designer og tegner en terrasse til en kunde, så kan oplægget ses i 3D, før vi går i gang med byggeprocessen. Det er en god måde at skabe større overblik over designplanen - og det gør det nemmere at forestille sig slutresultatet.