Hævet terrasse – inspiration: Se 3 unikke løsninger på hævede terrasser

Hævet terrasse – inspiration: Se 3 unikke løsninger på hævede terrasser

Hævet træterrasse i Odsherred

Her er et smukt eksempel på en terrasse, der er hævet fra terræn. Kun Terrasser har sammen med Junckerhaven og DesignHaver stået for at opføre denne 170m2 træterrasse i træsorten IPÈ. Den er bygget for Jakob Christensen i Odsherred, og den er lavet, så den går hele vejen rundt om huset i flere niveauer.

Terrassen er lavet i bæredygtigt FSC-mærket træ og alle skruehuller er afsluttet med propper i samme træsort, som terrassen er lavet i. Det er en både flot og meget langtidsholdbar terrasse.

Se og læs meget mere om terrassen lige her.

Indbydende træterrasse med indbygget kasse til havehynder

Kun Terrasser har i samarbejde med DesignHaver bygget denne idylliske træterrasse i Ipétræ, som er placeret i forlængelse af den smukke hvide villa - og derfor også hævet i højden for at passe til husets udgang.

Terrassen er 60m2 og lavet med granitforkanter og stentrin, der er omkranset af plantekasser i cortenstål. Der er bygget en intergreret og meget praktisk hyndekasse ind i den spanske trappe, som fører ned mod boligens have.

Se flere billeder af terrassen lige her.

Træterrasse med plads til havens træer

I Søborg har Kun Terrasser lavet en træterrasse i Ipétræ på 79m2 til Dina, der bor i en smuk gammel muremestervilla med kælder. Derfor er terrassen hævet fra terræn og udformet med en spansk trappe ned mod boligens have.

Træterrassens brede spanske trappe er specialtilpasset, så der er plads til de smukke rødbøg og magnoliatræ, som bliver omkranset af cortenstål. En god løsning, der giver stemning og karakter til terrassen.

Se billeder af den skønne terrasse lige her.

Hos Kun Terrasser gør vi meget ud af at skabe træterrasser, som passer godt med de omgivelser, de skal laves i. Vi bruger derfor tid på at snakke med vores kunder om, hvad deres ønsker og behov er, hvordan omgivelserne er, og hvordan vi bedst kan designe et produkt, der vil være holdbart i mange år.

Vi bestræber os altid på at lave træterrasser med så bæredygtige materialer som muligt, og vi vil altid bestræbe os på at lave et kvalitetsprodukt, der kan stå smukt i mange år ud i fremtiden - på den måde vil din træterrasse give dig glæde både nu og i mange år frem.

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig - så er du meget velkommen til at kontakte os på kontakt@kun-terrasser.dk, så vender vi så hurtigst muligt tilbage til dig.

Føler du dig inspireret?

Fortæl os om din drømmeterrasse og start rejsen mod en ny terrasse allerede idag.

Kontakt os og fortæl os hvordan vi kan hjælpe jer med jeres næste drømmeterrasse.