Terrasse – indretning: Bliv inspireret af 3 smukke terrasser her

Terrasse – indretning: Bliv inspireret af 3 smukke terrasser her

Skal du have en ny terrasse og savner du inspiration til den?

Så kig med her, for hos Kun Terrasser har vi gennem de sidste mange år lavet den ene smukke træterrasse efter den anden hos kunder på hele Sjælland. Vi har lavet store terrasser, små terrasser, terrasser i flere niveauer og terrasser som giver omgivelserne nyt liv.

Bliv inspireret til din terrasse indretning

Hos kun Kun Terrasser laver vi træterrasser hos private i tæt samarbejder med vores kunder, som ofte har en tanke, en idé eller en hel plan for, hvad de ønsker sig for deres kommende terrasse. Sammen kigger vi på ønskerne og finder frem til et design, der passer dem, økonomien og omgivelserne godt.

Hvis du har ønsker til din terrasse og gerne vil have et bud på, hvordan det kan gøres, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Først kan du lade dig inspirere til din næste terrasse indretning lige her:

Smuk terrasse med spansk trappe

I Taastrup har Kun Terrasser bygget en træterrasse på 52m2 for Rikke og Keld. Den er lavet med et ønske om at få niveauforskelle som en del af terrassens udformning i et design, der passer til husets sjæl.

Det er lykkedes med en træterrasse, hvor der er indbygget spansk trappe. Parret er meget glade for resultatet, som du kan se flere billeder af lige her.

Terrasse i Taastrup

 

Mageløs terrasse i flere niveauer

I Skodsborg har Kun Terrasser i samarbejde med havedesigner Tor Haddeland fra Designhaver og anlægsgartner Junckerhaven bygget en 70m2 unik træterrasse i ipétræ.

Ejeren, Charlotte, efterspurgte en terrasse, der var ekstraordinær og flot. Hun blev anbefalet Kun Terrasser gennem designeren Tor Haddeland, og det har været et utrolig godt samarbejde. Hos Kun Terrasser laver vi 3D-tegninger af vores terrasser, og det var især en stor hjælp for Charlotte, da hun skulle forestille sig det færdige resultat.

Se flere billeder af den smukke terrasse lige her.

 

Terrasse i Skodsborg

 

Terrasse og naturpool i Jyderup

Kun Terrasser har bygget en ipétræterrasse i Jyderup på 79m2, som er lidt udover det sædvanlige. Her er nemlig bygget en stemningsfuld naturpool med ind i terrassen, og det løfter udtrykket markant.

Naturpoolen er ikke kun smuk at se på, den har også en reel funktion. Den fungerer som et biologisk rensningsanlæg, hvor vandet renser sig selv uden brug af klor og kemikalier, fordi der er udvalgte planter og mikroorganismer i vandet.

Selve terrassen er enkel og smuk i sit udtryk, og den glider flot sammen med den omkringliggende belægning, der tilsammen skaber en perfekt ramme for haven i Jyderup. Se flere inspirerende billeder af terrassen lige her.

 

Terrasse med naturpool i Jyderup

 

Føler du dig inspireret?

Fortæl os om din drømmeterrasse og start rejsen mod en ny terrasse allerede idag.

Kontakt os og fortæl os hvordan vi kan hjælpe jer med jeres næste drømmeterrasse.