FLOT, ROBUST OG HOLDBAR TRÆTERRASSE PÅ BARE TRE UGER

Kun Terrasser har på kort tid bygget en ny, flot træterrasse på 70 kvadratmeter i Fredensborg. Terrassens ejer, Flemming G. Jensen, er meget tilfreds med sin nye træterrasse. Både med hensyn til udseendet, kvaliteten og holdbarheden, som der ikke kan sættes en finger på.

Flemming G. Jensen og hans hustru fandt ved et tilfælde Kun Terrasser, da de lavede en Googlesøgning efter terrasser på internettet:

”Vi fandt ud af, at Kun Terrasser bor forholdsvis tæt på os, så de kunne hurtigt komme i gang med at bygge den nye træterrasse,” siger han og fortsætter:

”Jeg gennemgik vores ønsker og behov til vores nye træterrasse med Kun Terrassers ejer, Andreas la Cour. Derefter fandt vi sammen fandt frem til designet og størrelsen på terrassen. Herefter udformede Andreas en tegning, som jeg kom med nogle få rettelser til, og så var terrassen ellers klar til at blive bygget.”

Der gik omkring tre uger, fra Kun Terrasser begyndte på byggeriet af den nye træterrassen, indtil resultatet stod færdigt. Træterrassen er på 70 kvadratmeter, bygget i træsorten Kebony Clear og placeret helt op af huset.

Flemming G. Jensen og hans hustru er yderst tilfredse med deres nye træterrasse og ser frem til at få rigtig meget glæde af den:

”Her i januar nu kigger vi mest på træterrassen inde fra vores hus, for det er jo lidt koldt at sidde udenfor. Kun Terrasser mangler også stadig lidt efterarbejde. Men vi er godt tilfredse med udseendet, og glæder os til at kunne bruge den nye terrasse hver dag, når foråret og sommeren kommer.”


Træterrasse i solid kvalitet med god holdbarhed 

Kun Terrasser har en stor passion for at udføre træterrasser som er både smukke, solide og holdbare. For Flemming G Jensen og hans hustru var kvaliteten og holdbarheden nogle af de ufravigelige krav til deres nye træterrasse:

”Den gamle terrasse havde forrige ejer fået bygget i noget træ, som hurtigere end forventet blev grimt og råddent,” fortæller han og uddyber:

”Der er nogle store egetræer, som læner sig ind over terrassen og giver surt nedfald. Det skulle vores nye træterrasse kunne modstå. Desuden er den også udsat for både regn og sol. Derfor var det vigtigt, at få en ny træterrasse i god kvalitet og med lang holdbarhed på trods af surt nedfald, vind og vejr.”

Kun Terrasser foreslog, at træterrassen blev bygget i det meget robuste Kebony Clear, og desuden at terrassen blev bygget på skruefundamenter, hvilket beskytter træet mod opadstigende fugt og råd.

”Til at starte med lagde vi ikke så meget i det. Men nu kan vi tydeligt se, at der er forskel på fundamentet til vores nye træterrasse, som er skruefundamenter, sammenlignet med vores gamle terrasse, der ikke havde skruefundamenter,” fortæller Flemming G. Jensen. 


Et hurtigt, effektivt og hårdtarbejdende firma 

Kun Terrasser går meget op i, at kunderne får den træterrasse, de er blevet lovet, til den aftalte tid og pris. Det kan Flemming G. Jensen nikke genkendelse til, og han er meget tilfreds med samarbejdet med Kun Terrasser:

”Vi har haft et udmærket samarbejde med Kun Terrasser, som har levet helt op til vores forventninger. De har været meget tilgængelige og lette at få fat på, og de har været hurtige til at komme ud til os, når der har været behov for det,” fortæller han og tilføjer om Kun Terrassers effektivitet:

”De møder til tiden, går sent hjem og holder ganske få pauser. Vi kunne jo dårligt få lov til at byde dem på en kop kaffe, når de var på arbejde!”

Få tilbud på din nye træterrasse

Ingen fil valgt

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte Kun Terrasser

   28 56 28 86
  kontakt@kun-terrasser.dk