Charmerende og bæredygtig 80 m2 kebony clear træterrasse i Hornbæk

Hornbæk er med sine fine strande et attraktivt sommerhusområde i Nordsjælland, som er et yndet mål for mange mennesker om sommeren. En af dem, der i denne smukke natur, har et sommerhus er Hans.

Hans ville gerne anlægge en ny terrasse i Hornbæk, og han var derfor på udkig efter faglig ekspertise og kyndig vejledning. Det fandt han hos Kun Terrasser, hvor indehaveren, Andreas La Cour, efter blot tre ugers arbejde kunne tilføje endnu en vellykket opførsel af en træterrasse på sit CV. Og det på trods af, at der opstod mindre udfordringer undervejs, bl.a. den porøse og sandede jord. Det krævede derfor nogle længere skruefundamenter end først antaget.

Eftersom Hans’ gamle terrasse skulle rives ned og erstattes med en ny, havde Hans’ leverandør, firmaet ”Kebony” som er en førende norsk virksomhed indenfor træproduktion, teknologi og organisation, anbefalet at Hans tog kontakt til Kun Terrasser, som de har et godt samarbejde med. Ligesom ”Kebony” har Kun Terrasser de samme høje kvalitets- og holdbarsstandarder, når det kommer til produktion og salg af træ.

 

En hurtig og nem løsning

Kun Terrasser opfører altid terrasser på skruefundamenter, som produceres i Tyskland. Skruefundamenterne består af 75 % genbrugsstål, er CE-mærket og dermed forsikringsgodkendte. Ved at bruge skruefundamenterne, i stedet for beton, slipper man for at vente flere dage på at betonen skal hærde, ligesom man slipper for al besværligt gravearbejde.

- Vi er rigtig glade for vores nye terrasse. Vi gik meget op i at terrassen skulle opføres i en ordentlig kvalitet, og at det skulle være i træsorten kebony. Derfor opfordrede vores leverandør, ”Kebony”, at jeg tog kontakt til Kun Terrasser. Samtidig med terrassen fik vi lavet to bænke i kebony, som var en tro kopi at nogle gamle bænke, vi havde stående, men desværre var nødt til at skille os af med. De nye kopier af bænkene, og da især terrassen, var den helt rigtige løsning for os. Især her i sommerperioden, har vi haft stor glæde og gavn af terrassen.

Få tilbud på din nye træterrasse

Ingen fil valgt

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte Kun Terrasser

 

   28 56 28 86
  kontakt@kun-terrasser.dk