10 M2 kebony clear træterrasse på kildegårdsvænget

Anders, der har adresse på Kildegårdsvænget i Hellerup fik tilbage i maj opført sin nye 10 M2 Kebony Clear træterrasse i forbindelse med at den gamle terrasse skulle pilles ned.

- Jeg havde været inde på google og søge efter et firma, der kunne levere en terrasse for mig. Det var vigtigt for mig, at terrassen blev udført i ordentlig kvalitet og det håndværksmæssige aspekt var i top. Det var mit indtryk at Andreas La Cour, indehaver af Kun Terrasser kunne løse opgaven, sådan at mine forventninger til forløbet var i overensstemmelse med opførelsen af terrassen. Samtidig virkede Andreas utrolig engageret og velovervejet med hensyn til selv de mindste detaljer, fortæller Anders.

Inden Kun Terrasser leverer terrassen, udarbejdes der altid tegningsmateriale af terrassen med det formål, at præsentere kunden for et mere fængende og visuelt format af, hvordan terrassen vil komme til at se ud. Dette var da også noget, som Anders mente fungerede rigtig godt.

- Tegningerne var en rigtig god og fornuftig løsning, der gjorde det nemt og overskueligt at forestille sig, hvordan terrassen ville komme til at se ud i virkeligheden.


En nem og ubesværet proces

- Opførelsen tog ca. en uges tid. Det var en rigtig smart løsning at fundere terrassen med skruefundamenter. Processen forløb hurtigt og ubesværet og jeg kan varmt anbefale andre at benytte Kun Terrasser. En nem og ubesværet proces. Jeg kunne sagtens overveje at kontakte kun Terrasser igen, hvis et lignende projekt skalopføres, udtaler Anders.

Til forskel fra andre firmaer, som tilbyder terrasser, opfører Kun Terrasser altid terrasser på skruefundamenter, hvilket gør hele byggeprocessen væsentlig kortere end andre funderingsløsninger.

Heriblandt fundering med beton, hvor det ofte skal stå og hærde i en længere periode. Samtidig kan skruefundamenterne flyttes og genbruges, hvis terrassen engang skal rives ned.

Desuden er træterrassen opført i den robuste og holdbare træsort Kebony Clear, som både er svanemærket og har en FSC ordning til træ, hvilket betyder at der ikke fældes mere træ end skoven kan nå at reproducere.

Få tilbud på din nye træterrasse

Ingen fil valgt

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte Kun Terrasser

   28 56 28 86
  kontakt@kun-terrasser.dk