Flot træterrasse
i Liseleje, der emmer af sommeridyl

Nord for Frederiksværk ligger kystbyen Liseleje, hvor Henrik er bosiddende. Via en googlesøgning på træterrasser var kun-terasser.dk en af de første hjemmesider, der poppede op på skærmen, da Henrik stod og manglede den fornødne ekspertise, der skulle til for at ønsket om en ny terrasse kunne udleves.
Det var da også noget, der krævede byggebranchens erfaring fuldt ud, da der var tale om intet mindre end 160 m2 IPE træterrasse bygget på et bæredygtigt grundlag af materialer med god holdbarhed. På terrassen blev der anlagt syv blomsterkasser og endvidere et bad (bruseniche) og et hegn af træsorten IPE.


Kun-terasser.dk ”Årets flotteste”

Tilbage i 2017 kunne kun-terrasser.dk bryste sig med titlen som, ”Årets flotteste terrasse”, og det var da også en af flere grunde til, hvorfor det lige blev Andreas La Cour, indehaver af kun-terasser.dk, som skulle anlægge Henriks terrasse. 
- Jeg havde søgt på en del forskellige tømrerfirmaer og fik 3-4 tilbud på, hvordan en træterrasse kunne anlægges bedst på grunden. En af dem, der vendte tilbage på min henvendelse, var Andreas La Cour som kom med et tilbud, der opfyldte mine ønsker bedst.

Samtidig var Andreas god til at følge op på mine forespørgsler, og han virkede kompetent og dygtig til sit fag. Endvidere var han god til at tage mig med gennem hele forløbet, og var ligeledes god til at komme med råd med hensyn til bl.a. hvilket type træmateriale, der var bedst egnet til sådan et projekt.
Et rigtig godt forløb


Efter et vellykket forløb, og en tilfreds terrasseejer rigere, er kun-terasser.dk endnu et bevis på hvordan kvalitet, holdbarhed og bæredygtighed er nøglen til den bedste service over for kunden; men ikke mindst over for en ordentlig behandling af naturens ressourcer.

Få tilbud på din nye træterrasse

Ingen fil valgt

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte Kun Terrasser

   28 56 28 86
  kontakt@kun-terrasser.dk