Fantastisk samspil mellem designidéer og udførelse i skodsborg

Kun Terrasser har bygget en 70 m2 unik Ipéterrasse for Charlotte i Skodsborg. Et fantastisk samspil mellem have designer Tor Haddeland fra Designhaver, anlægsgartner Junckerhaven og Kun Terrasser, har medført stor tilfredshed og en terrasse som, for Charlotte, næsten betragtes som en attraktion. Charlotte giver Kun Terrasser sine varmeste anbefalinger og vil til en hver tid bruge Kun Terrasser igen.

Charlotte fandt Kun Terrasser gennem en personlig anbefaling fra havearkitekt Tor Haddeland:

Vi ledte efter nogen der kunne lave noget ekstraordinært og flot. Tor viste os nogle af de ting som Kun Terrasser havde lavet og det var vigtigt for os, at det var nogle der kunne tænke ud af boksen.”  - siger Charlotte."

Galleri fra før terrassen og haveanlæg blev bygget.

Nye idéer opstår og udføres

Charlotte havde nogle specielle krav og i løbet af processen blev det bl.a. besluttet at der skulle tænkes en dør fra kælderen ind i trækonstruktionen. Det vigtige for Charlotte var, at det var nogle der kunne tænke nogle gode designmæssige løsninger.

 

Det med at byde ind i den måde at tænke på ift. til design var ”key” for os. Man kunne virkelig mærke samspillet mellem Kun Terrasser og arkitekt. Det er virkelig positivt for mig som kunde

 

Charlotte er yderst tilfreds med terrassen og designet.

 

”It goes around through the grapevine - vi kan nærmest tage penge for at folk kommer og besøger os. Det er nærmest som en gårdhave fordi den er lavet sådan som den er – det er meget dejligt” – griner Charlotte.

 

Gnidningsfri proces og god kommunikation giver en god oplevelse

Ifm. processen fungerede al kommunikation optimalt og alle aftaler blev overholdt.

 

De var søde, de var kommunikerende og det var de samme der kom – det var vi vildt glade for

 

Charlotte var særligt begejstret for at Kun Terrasser udførte 3D modeller af terrassen. Således fik hun en god fornemmelse af hvordan det kom til at se ud, og på den måde kunne hun gøre sig tanker om, hvordan brugen af terrassen efterfølgende ville blive. Særligt i Charlottes tilfælde, var det tanker omkring adgangsforhold, der var vigtigt for hende.

 

”Vi havde ikke fået lavet sådan noget, før, så det var sådan lidt wow. Det gav et rigtig godt indtryk af hvordan brugen ville blive. Det var noget nemmere at forestille sig hvordan det ville fungere”

 

Det gode samarbejde og resultat betyder at Charlotte allerede har anbefalet Kun Terrasser i hendes netværk og det er særligt kommunikationen, den gode proces og det veludførte arbejde, som Charlotte lægger vægt på.

 

Det er virkelig flot lavet og det er nogle dygtige folk der har lavet det så vi vil til enhver tid anbefale Kun Terrasser.” – siger Charlotte.

Få tilbud på din nye træterrasse

Ingen fil valgt

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte Kun Terrasser

 

   28 56 28 86
  kontakt@kun-terrasser.dk

Galleri af den færdige terrasse, friskolieret.