Sofistikeret robust 70 M2 skråskruet IPE træterrasse i Hørsholm

Kun Terrasser har opført en 70 M2 skråskruet IPE træterrasse for Merete, som har bopæl i Hørsholm. Efter Meretes godt 20 år gamle trykimprægneret terrasse, efterhånden havde set dagens sidste lys, var det Meretes drøm at få anlagt en robust og holdbar terrasse, der ikke gik på kompromis med kvaliteten. 

 

Gennem en googlesøgning, hvor Merete efterspurgte specialisering i  terrasser udført af højeste kvalitet, dukkede Kun Terrasser op. På hjemmesiden bed Merete særligt mærke i et udpluk af referencer fra andre, inden for hendes lokalområde, som også havde benyttet Kun Terrasser med stor tilfredshed. 

 

Den 20 år gamle trykimprægneret terrasse erstattes af ny robust og eksklusiv IPE træterrasse.

- Det var vigtigt at vi fik en ordentlig terrasse, som kunne erstatte vores 20 år gamle trykimprægneret terrasse, som vi efterhånden var ved at være trætte af. Vi havde længe været i tvivl om, hvorvidt det var huset eller terrassen der hældte. Da vi fik revet terrassen ned i forbindelse med opførelsen af den nye, viste det sig at det var den, der var årsag til at huset føltes stod skævt.

Vi havde en klar forventning til at den nye terrasse skulle opføres i træsorten IPE, som er en noget mere eksklusiv hårdttræ type end det vi havde før. Det betød meget at det var en robust og holdbar terrasse vi kunne få glæde af, resten af livet. Samtidig syntes jeg også, at det var rart at kunne støtte et tømrerfirma i lokalområdet. Selvom det blev en dyrere affære, var vi klar over at pengene var givet godt ud". Slutresultatet er blevet rigtig flot, udtaler Merete. Desuden kan Merete sagtens anbefale Kun Terrasser til andre.

 

Efter aftale med Andreas La Cour, indehaver af Kun Terrasser, blev deres 70 M2 skråskruet IPE træterrasse færdigopført i slutningen af juli. Fordi terrassen er bygget i træsorten IPE, giver det terrassen en meget lang holdbarhed. Desuden er terrassen skråskruet, så skruernes toppe helt skjules.

 

Kvalitet og miljøvenlig

Kun Terrasser gør en dyd ud af at forstå sine kunder og levere den allerbedste kvalitet i alle projekter. Kun Terrasser bruger funderer altid med skruefundamenter til alle de træterrasser, som virksomheden bygger. 

Ud over at det er en hurtig, miljøvenlig, holdbar og skånsom metode, beskytter skruefundamenterne også træterrasserne mod fugt og råd.  

 

Desuden kan skruefundamentet hos Merete og Kun Terrassers andre kunder genbruges. Hvis man for eksempel bygger huset ud, kan terrassen fjernes, skruefundamenterne skrues op af jorden og ned et andet sted, hvis træterrassen skal flyttes.

Få tilbud på din nye træterrasse

Ingen fil valgt

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte Kun Terrasser

 

   28 56 28 86
  kontakt@kun-terrasser.dk