Spansk trappe i Taastrup indbyder til brug

Kun Terrasser har bygget en 52m2 skøn terrasse for Rikke og Keld i Taastrup.

Især muligheden for sparring, samt inspirationen i form af visualiseringer, gjorde en forskel for Rikke og Keld. Der blev bygget en spansk trappe ifm. terrassen og netop den del, har inspireret Rikke og Keld til at bruge deres terrasse meget. Rikke og Keld giver Kun Terrasser deres varmeste anbefalinger.

Rikke og Keld kiggede rundt på nettet og havde nogle idéer til deres kommende terrasse. Særligt havde de en spansk trappe i tankerne. De fandt Kun Terrasser og blev meget inspirerede af især det visuelle udtryk og de inspirerende billeder fra nogle af de tidligere projekter Kun Terrasser har lavet.

 

”Vi bed mærke i det brede udvalg og da vi ikke vidste præcis hvad vi ledte efter, og ikke havde de rigtige ord for det, så var super godt at der var mange gode billeder og eksempler på hvad man kunne gøre” – siger Rikke

"Før" billeder af den gamle terrasse

Udbygning i skøn harmoni med eksisterende terrasse, skaber et unikt uderum

Rikke og Keld havde et ønske om at skabe et mere funktionelt og bedre uderum. De havde derudover et krav om at den skulle være pæn og passe stilmæssigt til deres hus. For Rikke og Keld havde det også central betydning at den skulle være nem at holde. De ville gerne have en niveauforskel og ville derfor gerne have bygget en spansk trappe ifm. terrassen.

 

”Vi havde et ønske om at udbygge, fordi den terrasse vi havde ikke var særlig stor eller praktisk, så vi ville gerne have et bedre uderum som passede til huset. Kun Terrasser var meget behjælpelige med at se hvilke muligheder der var og kunne visualisere det for os”

 

Rikke og Keld er meget tilfredse med selve brugen af terrassen. Det har skabt en ny dimension til deres hus som indbyder til brug.

 

”Før brugte vi ikke rigtig den gamle terrasse. Vi har brugt vores nye terrasse rigtig meget og er rigtig glade for den. Vi bruger den både til at sidde ude og spise om aftenen, fordi den er i sammenhæng med vores køkken og så bruger vi den også om eftermiddagen.

Billeder fra byggeprocessen

Design med spansk trappe gjorde en særlig forskel

Den spanske trappe har gjort en essentiel forskel for Rikke og Keld. Om sommeren er køkkendøren næsten altid åben, så det er nærmest en gennemgangsvej, hvilket de synes er rigtig rart.

 

”Især de spanske trapper har indbudt til at man kan sætte sig og slappe af.”  - siger Rikke.

 

Rikke og Keld er også yderst tilfreds med kvaliteten af terrassen og materialerne og vil gerne anbefale Kun Terrasser til andre.

 

”Terrassen lever fuldstændig op til det vi havde forventet, så det var dejligt. Vi er super glade for resultatet”

Få tilbud på din nye træterrasse

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte Kun Terrasser

 

   28 56 28 86
  kontakt@kun-terrasser.dk