Unikt uderum og god funktionalitet i Valby

Kun Terrasser har bygget en 49m2 skøn terrasse for Kennet i Valby. Den gode dialog og kommunikation, samt kvalificeret input til Kennets projekt, ledte til at der blev tilføjet unikke detaljer, som Kennet er meget glad for. Kennet har allerede anbefalet Kun Terrasser til et større projekt ved et sommerhus i Nordsjælland.

Kennet fandt Kun Terrasser ved en søgning på google og han blev overbevist om, at det var det rigtige valg. For Kennet var det især det at dialogen var hurtig, inspirerende og fagligt kompetent,  som gjorde en mærkbar forskel.

 

”Det var tiltalende at man havde specialiseret sig i terrasser og at der var nogle gode cases med inspirationer. Derudover så var Kun Terrasser hurtige til at svare på henvendelsen og spørge ind til detaljer vi ikke selv havde tænkt over” – skriver Kennet.

"Før" billeder af den gamle terrasse

Skabelse af unikt uderum med integration af poolen

Kennet ønskede at skabe et unikt uderum i haven. I begyndelsen var hans krav almindelige af karakter men efter god kommunikation, videomøde, tegning og inspiration, blev kravene mere unikke,  hvilket han i dag er meget tilfreds med.

 

”Kun Terrasser var gode til at inspirere og give ideer uden at det virkede for påtrængende ift. bare at sælge.”

God funktionalitet og proces

Kennets terrasse beskriver han selv som værende meget funktionel og at den passer perfekt til huset og haven. Han understreger også at det var en god oplevelse i processen at der blevet lavet opmåling med drone samt 3D-tegninger.

 

”Det var en rigtig god oplevelse med 3D tegningerne og opmåling med drone. Det gav et rigtig godt billede af projektet”

 

Den gode oplevelse med byggeriet, samarbejdet og processen gør, at Kennet allerede har anbefalet Kun Terrasser til et større projekt ifm. et sommerhus i Nordsjælland.

Få tilbud på din nye træterrasse

Ingen fil valgt

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte Kun Terrasser

 

   28 56 28 86
  kontakt@kun-terrasser.dk