Træterrasse i Hellerup

Leder du efter en erfaren tømrermester til at anlægge din nye træterrasse i Hellerup? Så kan du indstille jagten her. Hos Kun Terrasser tilbyder vi træterrasse af høj kvalitet, bygget med øje for gode materialer, bæredygtighed og holdbarhed. Du er garanteret at service og kvalitet er i højsædet, når vi anlægger din træterrasse, og vi tilbyder naturligvis også professionel rådgivning. Med levering af træterrasse til aftalt tid og pris er tilfredsheden helt i top, når du handler med os.

 

Skræddersyet træterrasse

Der er mange overvejelser at gøre sig, når man har taget beslutningen om en ny træterrasse. Hvor skal terrassen placeres, hvor stor skal den være, i hvilken form og i hvilket materiale skal den være? Vi står klar til at rådgive om de mange forskellige beslutninger, du skal tage, så vi sammen kan skræddersy en træterrasse, der bliver helt efter dit hoved.

 

For at træterrassen bedst muligt møder dine behov og forventninger, skal du tage stilling til forskellige aspekter. De vigtigste er listet op nedenfor, og er du det mindste i tvivl, fortæller vi gerne om fordele og ulemper ved de forskellige løsningsmuligheder.

 

  • Placering af træterrassen: Her skal du overveje, om terrassen skal ligge helt op ad huset, eller om den skal placeres andetsteds i haven. Det er også vigtigt at overveje terrassens placering i forhold til, om du ønsker aften- eller morgensol.
  • Størrelsen på træterrassen: Her er det vigtigt at have øje for, at terrassens størrelse er i balance med huset, haven og forventninger til brugen af den.
    Design og form af træterrassen: Rektangulær, kvadratisk, cirkelformet eller organisk? Der er uendelige muligheder for design på terrassen, og her skal du overveje, hvordan designet bedst muligt afspejler den stemning, du ønsker at skabe.
  • Træterrassens farve og materiale: Det er vigtigt at vælge rigtigt, når det kommer til træsort, kvalitet og farve. Træet skal være holdbart, samtidig med at farve og sort skal passe til huset og haven.

 

Kontakt os for et godt tilbud

Skal Kun Terrasser rådgive dig om din nye træterrasse i Hellerup? Så er du velkommen til at kontakte os for et godt tilbud på 28 56 28 86 eller send os en mail på kontakt@kun-terrasser.dk. Vi prøver ikke på at være de billigste, men sigter efter at være de bedste.

Få tilbud på din nye træterrasse

Ingen fil valgt

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte Kun Terrasser

 

  28 56 28 86
  kontakt@kun-terrasser.dk

64 m2 IPÉ træterrasse med spansk trappe og indbygget opbevaringsløsning i Hellerup

Kun Terrasser har bygget en IPÉ træterrasse på 64m2 for Mikkel i Hellerup. Sammen med Mikkel fandt Kun Terrasser på smarte løsninger til opbevaring i den spanske trappe.