Terrasse med spansk trappe i Køge

Terrasse – ideer: Bliv inspireret af 3 flotte terrasser med trappe

Træterrasse med spanske trapper i Vedbæk

Hos Alexander i Vedbæk har vi hos Kun Terrasser bygget en 112 kvadratmeter træterrasse i Ipétræ. Terrassen er udformet med spanske trapper, der er indbyggede plantekasser i cortenstål og integrerede lysspots.

Terrassen er lavet i forlængelse af huset og former sig smukt ned mod havens græs. Trapperne i terrassen er lavet, så de fører folk fra terrassen ned mod haven, og undervejs kan de gå, stå og sidde på de brede trin. Trinnene kan bruges til mere end blot at gå på, og det tilfører terrassen hygge.

Se billeder af resultatet på vores hjemmeside, hvor du også kan se billeder af processen.

Terrasse med trapper i Køge

Hos Morten i Køge har Kun Terrasser lavet en træterrasse med indbygget spansk trappe, der indbyder til hyggelige stunder.

Terrassen er på 65 kvadratmeter og den er lave med ipétræ i flere niveauer, hvorunder der er plads til opbevaring. Terrassen er lavet i forlængelse af et rødt murstenshus og bevæger sig i forskudte plan ned mod haven. På de brede trapper står der planter og her er også plads til at sidde.

Se flere billeder med mange detaljer på Kun Terrassers hjemmeside.

Ipéterrasse i flere plan

I Charlottenlund byggede vi her en smuk træterrasse på 102 kvadratmeter i flere plan for Kenneth. Han bor i en hvid villa, hvor træterrassen i ipétræ går ud fra den ene gavn ned mod boligens have - det sker i flere plan, hvor der på flere af dem er lavet trapper i forskellig størrelse til at gå, sidde eller ligge på.

Terrassen er utrolig flot og veludført i sit udtryk, og der er ingen tvivl om, at den her terrasse er skabt til nydelse og gode stunder. Du kan se flere inspirende billeder fra terrassen lige her.

Hos Kun Terrasser tager vi udgangspunkt i din boligs udseende og dine behov, når vi udarbejder en designplan for din terrasse - sammen finder vi ud af, hvordan vi bedst kan kombinere dine behov og drømme med vores håndværk, så du kan få en drømmeterrasse.

Føler du dig inspireret?

Fortæl os om din drømmeterrasse og start rejsen mod en ny terrasse allerede idag.

Kontakt os og fortæl os hvordan vi kan hjælpe jer med jeres næste drømmeterrasse.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Er det mere dyrt at få en terrasse med trapper?

Det kan ikke gøres op i trapper/ikke trapper. Vi udregner først en pris, når vi sammen har snakket om, hvad du gerne vil have af terrasse, og her spiller træsort, størrelse, udformning og naturligvis også trapper ind.

Jeg vil meget gerne have trapper på min terrasse, men jeg er i tvivl om det kan lade sig gøre. Hvad gør jeg?

Du kontakter os, og så skal vi nok se, hvad der kan lade sig gøre på din grund. Vi har mange års erfaring med at designe terrasse, så vi har formentlig et andet syn end dig selv på din kommende terrasse og kan dermed komme med et par bud, du ikke selv har overvejet.

Kan I hjælpe mig med at designe min terrasse?

Ja, det kan vi. Vi udarbejder altid selv tegninger til vores projekter, og herunder arbejder vi også med design. Vi snakker med dig om dine ønsker og behov og præsenterer til slut en 3D-tegning over terrassen, før vi går i gang.