Terrasse i flere niveauer – se tre eksempler på flotte løsninger

Terrasse i flere niveauer – se tre eksempler på flotte løsninger

En terrasse i flere niveauer kan skabe et unikt rum for udelivet, og med den rette løsning integreres inde og ude på bedste vis.

Nedenfor har vi samlet tre eksempler på terrasser i flere niveauer designet og bygget af Kun Terrasser. Under hver terrasse finder du et link til den respektive case, hvor du kan se flere billeder og forhåbentlig finde inspiration til dit kommende terrasseprojekt.

 

170 m2 træterrasse inspireret af den lokale natur

I Odsherred har vi bygget en eksklusiv træterrasse i IPÉ, der er udviklet i samarbejde med Junckerhaven og DesignHaver for at sikre en glidende overgang mellem terrasse og have. Terrassen er et godt eksempel på, hvordan forskellige niveauer giver mulighed for at skabe flere små rum til både hygge og planteliv.

Terrasse i Odsherred

 

I forlængelse af husets køkken er der gjort plads til, at hele familien kan samles omkring madlavning og spisning, mens der er skabt små kroge, hvor man kan nyde solen i læ for både vind og naboer.

Derudover er familiens udendørs spa bygget ind i terrassen, ligesom der er indtænkt løsninger til de grønne planter, som er med til at skabe den helt rigtige stemning.

Vil du se flere billeder af den flotte terrasse i flere niveauer, finder du dem her.

 

112 m2 terrasse i flere niveauer med plads til hele familien

I Vedbæk har vi bygget en terrasse i flere niveauer med indbyggede plantekasser i cortenstål, integrerede lysspots og siddepladser til hele familien på de spanske trapper, der omkranser terrassen.

Terrasse i Vedbæk

 

De indbyggede plantekasser skaber en fin overgang mellem have og terrasse, og samtidig giver de ejerne mulighed for at dyrke prydhaven tæt på huset, så den for alvor kan nydes. De spanske trapper løfter terrassens samlede udseende og giver familien et væld af siddepladser, hvor solen kan nydes på forskellige tidspunkter af dagen.

Som en ekstra detalje har vi integreret lysspots i trappen såvel som i flere af terrassens forskellige niveauer, hvilket ikke bare giver terrassen et smukt look, når mørket falder på – det giver også mulighed for at bruge trapperne, selvom det er blevet mørkt.

 

Ønsker du at se flere billeder af terrassen både før, under og efter byggeriet, finder du dem her.

 

166 m2 høj terrasse i flere planer omkranser huset

I Nykøbing Sjælland har vi haft æren af at bygge en terrasse i flere niveauer til et sommerhus på en skrånende grund. Når en grund skråner, stiller det byggetekniske krav til terrassen, men det behøver bestemt ikke at være et problem – tværtimod giver det mulighed for at skabe et unikt udemiljø.

 

Ved sommerhuset i Nykøbing Sjælland har vi ladet terrassen omkranse næsten hele huset, så ejerne har mulighed for at nyde solens stråler både morgen, middag og aften. Samtidig er den udendørs spa bygget ind i terrassen, så den fremstår som en integreret del af udemiljøet.

De spanske trapper i den ene side af terrassen giver ekstra siddepladser, mens det nederste plateau efterlader plads til afslapning og hygge. Som en ekstra detalje er der bygget en låge i det nederste niveau, så pladsen kan udnyttes til opbevaring.

 

Vil du se yderligere billeder af den flotte terrasse ved sommerhuset i Nykøbing Sjælland, finder du dem her.

 

Drømmer du om en terrasse i flere niveauer?

Har du et hus eller et sommerhus, du drømmer om at opgradere med en smuk træterrasse i flere niveauer, vil vi hellere end gerne hjælpe dig. Kontakt os på telefon eller mail, så vi kan tage den indledende snak om dit kommende terrasseprojekt.

Kun Terrasser er bygget på en passion for materialer, holdbarhed og bæredygtighed, og i skrivende stund har vi bygget intet mindre end 262 træterrasser fordelt på i alt 23.841 m2 – og din kan meget vel blive den næste.

Føler du dig inspireret?

Fortæl os om din drømmeterrasse og start rejsen mod en ny terrasse allerede idag.

Kontakt os og fortæl os hvordan vi kan hjælpe jer med jeres næste drømmeterrasse.