Hårdttræ – terrasse: Hvilke muligheder har du at vælge mellem?

Hårdttræ – terrasse: Hvilke muligheder har du at vælge mellem?

Hvis du gerne vil have en terrasse, der kan holde i årtier, bør du få lavet en hårdttræsterrasse. Hårdttræ er modstandsdygtigt over for de ydre omgivelser som vejr, vind, svamp, dyr og slid.

Hos Kun Terrasser bygger vi udelukkende terrasser i hårdttræ for at sikre kvaliteten. Neden forklarer vi hvorfor, så læs med og forstå fordelene ved hårdttræ.

 

En terrasse i hårdttræ har mange fordele

Når du vælger at få bygget en terrasse i hårdttræ, vælger du et materiale, som har rigtig mange fordele – eksempelvis:

  1. Når du bygger en hårdttræsterrasse, kan du være sikker på, at den holder år efter år.
  2. Når du får lavet en træterrasse af hårdttræ, vil du opleve, at den er mere modstandsdygtig overfor angreb fra naturen.
  3. Med en terrasse i hårdttræ vil det naturlige olieindhold i træet være højt, og du er derfor ikke helt så afhængig af at skulle give træet olie igen og igen. Du kan i stedet nyde den smukke sølvgrå farve, træet naturligt antager med tiden.
Hårdtræsterrasse i Søborg

 

Kun Terrasser er eksperter på området

Der er mange måder at bygge en træterrasse på, både når det kommer til udtryk og til måden træet håndteres på. Når vi hos Kun Terrasser bygger dit kommende fristed udenfor, kan du være sikker på, at vi har fuldstændig styr på, hvordan træet bedst håndteres og opgaven løses.

Vi har stor erfaring med at udforme og bygge terrasser i hårdttræ, og hvis du gerne vil inspireres, kan du tage et kig på de mange opgaver, vi har været ude på – her kan du få ideer til din egen træterrasse.

Vores mantra er, at din terrasse skal holde sig flot år efter år. Derfor gør vi os særdeles umage fra start til slut med både design, valg af materialer og i selve byggefasen.

 

Skal vi bygge din næste træterrasse i hårdttræ?

Vi bygger træterrasser i flere forskellige træsorter, så uanset hvilket hårdttræ du drømmer, kan vi hjælpe dig i mål med opgaven gennem råd og vejledning.

Hvis du er interesseret i at få en snak om din kommende træterrasse, må du meget gerne kontakte os enten på mail eller på telefon, så kan vi tage en indledende snak om dit terrasseprojekt.

Kun Terrasser er skabt ud fra en passion for materialer, holdbarhed og bæredygtighed, og vi har gennem tiden bygget mere end 262 træterrasser fordelt på i alt 23.841 m2 – måske skal din være den næste?

Du kan læse meget mere om os og vores projekter lige her.

Føler du dig inspireret?

Fortæl os om din drømmeterrasse og start rejsen mod en ny terrasse allerede idag.

Kontakt os og fortæl os hvordan vi kan hjælpe jer med jeres næste drømmeterrasse.