Terrasse – inspiration: 3 flotte terrasser med flere niveauer

Terrasse – inspiration: 3 flotte terrasser med flere niveauer

Terrasse i Søborg

En terrasse kan godt være en oplevelse i sig selv, og du får mange flere udfoldelsesmuligheder, hvis du tør lege med udtrykket. Her får du inspiration til, hvordan du kan lave en spændende terrasse i flere niveauer.

De fleste træterrasser er lavet i et fladt niveau, men det bliver mere og mere populært at udfordre den tanke og opbygge en terrasse i flere niveauer. Det giver unikke muligheder for at have flere rum på terrassen, lave siddeområder og anderledes måder, hvor du kan opholde dig på terrassen.

Hos Kun Terrasser har vi i samarbejde med vores kunder udarbejdet en lang række træterrasser i flere niveauer, der alle komplimenterer den bolig, de laves i forlængelse af og samtidig gør udelivet mere attraktivt.

 

Tre flotte terrasser til inspiration

Hvis du gerne vil inspireres, så se tre eksempler på terrasser lige her:

 

Terrasse fyldt med detaljer i Vedbæk

I Vedbæk har et par fået lavet en træterrasse i ipé på 180 m2. Det er en terrasse i flere niveauer med plateauer, hvor du kan både gå og sidde. Der er indbyggede plantekasser og forskellige områder, hvor ejerne kan opholde sig – både et loungeområde og et spiseområde.

 

Terrasse i Vedbæk

Du kan se den spændende terrasse lige her.

 

Høj træterrasse forlænger huset

I Nykøbing Sjælland forlænger en høj træterrasse et smukt træhus og skaber forbindelse til resten af haven med sine mange trin og plateauer ned til det grønne græs.

Terrassen er lavet af ipé og er 166m2. I forlængelse af terrassen er der sat en spa op, og der er lavet rum til flere siddeområder både foran huset og ved siden af, så ejerne kan følge sol eller skygge efter behag. Der er desuden lavet terrasse rundt om begge sider på huset, så det rammes naturligt ind.

Terrasse i Nykøbing Sjælland

 

Du kan se mange flere billeder af det flotte resultat lige her samt billeder fra byggeprocessen.

 

Træterrasse bygget rundt om smukt træ i haven

Hvis du har et træ i din have, eller du gerne vil skabe noget ekstra stemning på din terrasse, kan du bygge din træterrasse rundt om et træ og dermed få foræret en masse karakter og hygge.

I Søborg har Kun Terrasser bygget en træterrasse i ipé på 120 m2 i forlængelse af et ældre hus, hvor der er taget hensyn til den have, der allerede eksisterede på stedet. Træterrassen er bygget i flere niveauer med trapper ned til haven, som er perfekte til at sidde på og slappe af. Det gør, at der skabes et primært siddeområde nær huset, men også siddeområder på vej mod haven.

 

Terrasse i Søborg

 

Se den smukke terrasse lige her, hvor billeder fra boligen tydeligt viser, hvor stor en forskel den nye terrasse gør for udtrykket.

Føler du dig inspireret?

Fortæl os om din drømmeterrasse og start rejsen mod en ny terrasse allerede idag.

Kontakt os og fortæl os hvordan vi kan hjælpe jer med jeres næste drømmeterrasse.