Træterrasse med pool: Bliv inspireret af naturpool, svømmesø og spa

Træterrasse med pool: Bliv inspireret af naturpool, svømmesø og spa

Drømmer du om den ultimative sanseoplevelse, når du træder ud på din træterrasse en varm sommerdag eller en lun aften i det tidlige efterår, så kan det meget vel være en træterrasse med pool, spa eller svømmesø, du skal have.

Hvis du gerne vil have indbygget bademuligheder i din træterrasse, kan vi hos Kun Terrasser sagtens hjælpe dig med det – og du kan blive inspireret lige her, hvor vi har samlet et par af vores tidligere projekter. 

 

Opvarmet svømmesø i træterrasse

I Farum har vi bygget en unik træterrasse på 163m2 i flere niveauer og en indbygget svømmesø, der er opvarmet.

Træterrassen er bygget i forlængelse af hovedhuset og skaber med sine stier og afgrænsede områder et helt særligt rum, hvor atmosfæren er rolig. Det er på alle måder umuligt ikke at trække vejret lidt længere ned i maven og slappe af, når du er på terrassen – og den opvarmede svømmesø er prikken over i'et, der gør træterrassen helt unik.

Terrasse med naturpool i Farum

 

Hvis du gerne vil se flere billeder fra terrassen i Farum, kan du finde mange flere lige her.

 

IPÉ træterrasse med spa

I Humlebæk har vi lavet denne IPÉ træterrasse på 225 m2; vi har bygget terrassen, og Tor Haddeland fra DesignHaver har designet haven, mens lysdesign er lavet af Morten Buss Andersen fra Ampell.

Denne her træterrasse er ganske særlig, og der er brugt energi på at skabe et uderum efter de bedste standarder. Der er indbygget spa og sauna samt lavet plantekasser i cortenstål og indbygget lys for at skabe de bedst mulige betingelser for udendørs hygge.

Terrasse med spa i HumlebækVil du se flere inspirerende billeder af terrassen, finder du dem her.

 

Træterrasse med pool

I Vedbæk har vi bygget denne pool i træterrassen i en have, hvor der samtidig er blevet bygget en sauna i forlængelse af terrassen samt spanske trapper i træ. De tre elementer skaber til sammen en skøn oase, der indbyder til afslapning og hygge.

 

Find flere billeder af projektet til inspiration lige her.

 

Få en naturpool på terrassen

Drømmer du om en anderledes form for pool, kan du også vælge at få lavet en naturpool på din træterrasse. Det har vi blandt andet bygget på denne 79m2 træterrasse i Jyderup.

En naturpool fungerer med et naturligt biologisk rensningsanlæg, der kaldes en skimmersø. Den renser vandet uden klor og andre kemikalier udelukkende ved brug af planter og mikroorganismer.

 

Se mere til projektet lige her.

 

Få præcis den terrasse du drømmer om!

Der er mange måder at udforme en træterrasse med pool, sø eller spa. Ovenstående er til inspiration, men har du selv konkrete ønsker, vil vi meget gerne opfylde dem i samarbejde med dig. Vi kan udarbejde flere forslag til dig og lave en 3D-tegning, der gør det mere konkret, så du kan se, hvordan din terrasse kan komme til at se ud.

Alt kan stort set lade sig gøre, så kontakt os meget gerne og lad os tage en snak om alt det, du går og drømme om på din næste træterrasse.

Føler du dig inspireret?

Fortæl os om din drømmeterrasse og start rejsen mod en ny terrasse allerede idag.

Kontakt os og fortæl os hvordan vi kan hjælpe jer med jeres næste drømmeterrasse.