Træ til terrasse: Derfor er ipé et af de bedste valg

Træ til terrasse: Derfor er ipé et af de bedste valg

Ipéterrasse ved Øresund

Når du skal bygge din nye træterrasse, handler det om at træffe langtidsholdbare valg, så terrassen holder mere end blot to sæsoner og står flot år efter år. Her skal du naturligvis overveje udformningen af din terrasse, men du skal frem for alt overveje brugen af træ til din terrasse. 

 

Træ til terrasse

Hvis du kigger dig omkring i dit nabolag eller på diverse indretningsider med inspirerende terrasser, vil du finde træterrasser lavet i mange forskellige former for træ, både hvad angår træsort, tykkelse på træet og efterbehandling. Der er mange muligheder, du kan gå med, og der er fordele og ulemper ved det hele. 

Hos Kun Terrasser har vi siden 2006 bygget terrasser i træ til danske hjem, og vi har altid fortalt vores kunder, at det, vi bygger i dag, også er smukt og indbydende mange årtier ud i fremtiden. Vores terrasser er bygget efter holdbare løsninger, og ét af punkterne, hvor det skinner igennem, er, når det kommer til valget af træ til terrassen.

I dialogen omkring træterrassen fortæller vi altid vores kunder, at noget af det bedste træ, de kan vælge, er ipé. 

 

Ipé – et godt valg til din træterrasse

Vi anbefaler gerne vores kunder, at de vælger ipé, fordi det rette valg af træ til terrasse gør den mere holdbar og er med til at sikre, at du ikke skal skifte din nye træterrasse ud igen om fem år. 

Ipé er en træsort, der er særdeles slidstærk og derfor bruges til netop terrassebrædder. Det er holdbart og populært træ, som bliver kønnere og kønnere over årene, og det mister ikke sin styrke efter blot få sæsoner i det danske vejr, da sorten er naturligt afvisende overfor råd og svampeangreb.  

 

Ipéterrasse i Charlottenlund

 

Mindre vedligeholdelse, mere nydelse

Det er nemt at forstå, hvorfor rigtig mange boligejere vælger at bygge deres træterrasse i ipé. Vi bygger i flere forskellige træsorter, men vi er altid fortaler for, at vores kunder får det bedste og stærkeste produkt på markedet – og her er ipé en sikker vinder.

En af de behagelige sidegevinster ved at bygge en træterrasse med ipé er, at den – udover at holde sig flot i mange år – kræver et minimum af vedligeholdelse. Træsorten er fra naturens side afvisende overfor svamp, råd og insekter, og den indeholder meget olie, så du behøver ikke at overfladebehandle den nær så ofte som mange andre træsorter. 

Det er klart, at jo bedre du er ved din træterrasse, jo bedre er den ved dig, så hvis du sørger for at holde den ren og give den pleje efter behov, så holder den sig endnu flottere. Men med en træterrasse i ipé, vil du altså med god samvittighed kunne springe et trin eller to over indimellem. 

Føler du dig inspireret?

Fortæl os om din drømmeterrasse og start rejsen mod en ny terrasse allerede idag.

Kontakt os og fortæl os hvordan vi kan hjælpe jer med jeres næste drømmeterrasse.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få lavet en terrasse i ipé?

Når vi bygger en terrasse, tager vi altid udgangspunkt i den enkelte sag, da to hjem aldrig er ens. Sammen med kunden udarbejder vi en skitse over størrelse, form og træsort. Prisen afhænger af de faktorer, og derfor kan vi heller ikke på forhånd komme med en pris.

Hvor i landet bygger I terrasser?

Vi bygger flest terrasser i Nordsjælland. Men efterhånden har vi bygget terrasser i hele landet. Ring til os eller skriv en mail, så snakker vi sammen om, hvad vi kan gøre for dig.

Hvornår på året bygger I terrasser?

Vi arbejder på sager året rundt. Så hvis du har et muligt projekt, skal du endelig tage kontakt – uanset årstid.