Overdækket terrasse – inspiration: Se 5 unikke løsninger

Overdækket terrasse – inspiration: Se 5 unikke løsninger

En overdækket terrasse er den perfekte kombination mellem ude og inde. Det er et sted, hvor du kan sidde i ly for blæst, regn eller sol på en halvkold aften, en regnvejrsdag eller til frokost i solskin.

Hos Kun Terrasser er vi specialister i at opføre terrasser, som passer med omgivelserne og skaber en smuk helhed i samspil med boligen og naturen. Vi har bygget mange overdækkede terrasser, så hvis du gerne vil have ideer til, hvordan det kan se ud hjemme hos dig, har vi herunder samlet eksempler til inspiration.

HUSK! Når du skal lave en overdækning på din terrasse, er der flere forhold, du skal være opmærksom på. Dem kan du læse om her.

Mulighed for madlavning på overdækket terrasse

Hos Julia i Humlebæk har vi hos Kun Terrasser bygget en 210m2 træterrasse med overdækning. Her er der bygget én stor oase og legeplads for familielivet, som indeholder udekøkken, sandkasse og plads til at være sammen. Bliv inspireret af terrassen lige her.

Overdækket terrasse i Humlebæk

Overdækning i forlængelse af hus i Vedbæk

I Vedbæk har Niels fået bygget en terrasse på 152m2 og her er en del af den overdækket. Det skaber en behagelig overgang fra inde til ude, hvor det er godt at opholde sig, når det danske vejr kræver det. Se billeder fra sagen lige her til inspiration.

Terrasse i Vedbæk

 

Fredfyldt overdækket terrasse i sommerhus

I Fredensborg har Charlotte fået lavet en 130m2 teak terrasse med propper. Terrassen bevæger sig rundt om huset, under et overdække og videre i plateauer mod det grønne græs. Der er skabt et brugbart opholdsområde udenfor sommerhuset, som kan benyttes i alt slags vejr, da den overdækkede del kan skærme for vejr og vind.

Her i Fredensborg er der skabt en fin kombination mellem teak-træet og det sorte træ på sommerhuset. De to elementer står godt sammen. Se flere billeder lige her.

Terrasse i Fredensborg

 

Overdækket terrasse i villa i Vanløse

Hos Trine i Vanløse er der blevet skabt en harmonisk sammenhæng mellem ind og ude med en overdækket terrasse i thermoask på 88m2. Her er det tydeligt, at terrassen har været med til at skabe et ekstra rum.

Under den overdækkede del er der plads til møbler, som kan bruges langt hyppigere, netop fordi de er beskyttet for både blæst, let regn og sol.

Hvis du gerne vil se flere billeder af terrassen i Vanløse, kan du se mere lige her.

Terrasse i Vanløse

 

Spansk trappe på overdækket terrasse

I Værløse har Rikke fået bygget en terrasse, der er delvis overdækket, på 94 m2 - her er der både en overdækket del, en del som går ud i en spansk trappe og en indbygget sandkasse. Det giver alt sammen en helhedsoplevelse, når terrassen tages i brug, og både voksne og børn kan ubesværet og frit bevæge sig rundt.

Opbygningen af denne terrasse illustrerer ganske fint alt det, en god terrasse kan gøre for en bolig. Den kan skabe små rum i det store uderum, hvor man hver især kan trække sig tilbage eller mødes om noget fælles. Her i Værløse er den overdækkede del oplagt til samvær og hygge i terrassemøblerne eller en rolig stund med sig selv.

Se opbygningen af terrassen lige her og lad dig inspirere til din egen terrasse.

Terrasse i Værløse

Føler du dig inspireret?

Fortæl os om din drømmeterrasse og start rejsen mod en ny terrasse allerede idag.

Kontakt os og fortæl os hvordan vi kan hjælpe jer med jeres næste drømmeterrasse.