80 m2 høj Ipè Terrasse med hyggekrog under træet i holte

Kun Terrasser har bygget en snedkerproppet IPÉ træterrasse på 80 m2 for Signe i Holte.

Signe og hendes familie skulle have ændret og udvidet en gammel terrasse ved deres hus i Holte. Ved hjælp af Google fandt Signe frem til Kun Terrasser og tømrermester Andreas la Cour Krups. 

Der var flere forskellige faktorer der gjorde at valget faldt på Kun Terrasser til at løse opgaven.

“Vi havde haft flere firmaer til at se på vores opgave, som var lidt anderledes, idet vi ønskede at bevare noget af den oprindelige terrasse og samtidig ønskede at udvide den på en skrående grund.” fortæller Signe.

Billede af Signes Legomodel

Kun Terrasser bygger altid terrasser efter målfaste 3D tegninger og Signes tegninger startede hjemme i stuen med legoklodser. Modellerne af legoklodser blev lavet om til 3D tegninger som gjorde det nemt at visualisere hvordan terrassen kom til at se ud. 3D tegninger er et stærkt værktøj til at sikre en hurtig og præcis byggeproces hvor alle detaljer kan aftales på forhånd. 

 

 “Det gjorde os trygge, at vi kunne lave justeringerne på 3D-tegningerne og dermed undgik, at der skulle laves eventuelle ændringer undervejs i byggeprocessen.” skriver Signe. 

3D tegning af terrassen

Terrassens fundament er bygget med et moderne skruefundament som både er bæredygtigt og nænsomt mht. det 200 år gamle træ der står centralt og tæt ved huset.

Skruefundamentet er lavet af 75% genbrugsstål og er et tysk kvalitetsprodukt der bliver produceret på fabrikker med strøm fra egne solcelleparker. Samtidigt skal man ikke vente på at betonen hærder så man kan gå direkte videre i byggeprocessen. 

Læs mere om hvordan Kun Terrasser bygger fundamenter

 

“Vi satte også stor pris på, at vi nu fik bygget et nyt fundament under terrassen, som kan holde i mange år. Der blev ikke gået på kompromis med løsningerne generelt – ligesom han var forbi flere gange og måle op, følge op på arbejdet og kontrollere, at det var korrekt udført.” fortæller Signe. 

Galleri af de tidligere terasser

Færdig står nu den store terrasse samt den lille hyggekrog under det 200 år gamle træ. Bygget i træsorten IPÉ der både er FSC-godkendt samt har en meget lang holdbarhed. Gelænder og rækværk blev genanvendt fra den gamle terrasse og det binder smukt huset og historien sammen.

“Vi kan på det varmeste anbefale andre at få en terrasse opført af Kun Terrasser. Vi har følt os trygge gennem hele forløbet – fra tegning til de færdige terrasser.

Undervejs har der været en god dialog, tidsaftalerne og pris er blevet overholdt ligesom ’folkene på pladsen’ har været kompetente, effektive og efterladt en ren og opryddet plads hver dag.

Vi har selv efterfølgende brugt Kun Terrasser til andre opgaver.” afslutter Signe.

Få tilbud på din nye træterrasse

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte Kun Terrasser

 

   28 56 28 86
  kontakt@kun-terrasser.dk