173 m2 terrasse ved øresund, bygget i dansk egetræ med plantekasse i beklædt Cortenstål 

Kun Terrasser har bygget en 173 m2 unik træterrasse bygget i dansk fsc. godkendt egetræ i ved Øresund.
En terrasse med loungeområde, plantekasse i cortenstål beklædt med egetræ samt smedet stålgelænder. 
Terrassen er designet i samarbejde med havearkitekt Louise Røhr fra Lobe Landskab.

Terrasseprojektet er designet med stort fokus på bæredygtig ifht. valg af materialer: Terrassebræderne er lavet af dansk skovet egetræ på en konstruktion af dansk douglasfyr. Al træ til terrassen har vokset lokalt på Sjælland og bearbejdet på Bondeskovgaard, et familieejet savværk på Sjælland.
Ligeledes er underkonstruktionen monteret på jordskruer af 75% genbrugsmetal for at sikre en lang holdbarhed og et lille klimaaftryk.


Den tidligere langstrakte forkant på terrassen er designmæssigt blevet brudt ved at lave forskydninger både i højde og bredde. Dette skaber flere mindre rum, som er nemmere at indrette. Terrassens linjer udspringer af husets geometri, og på denne måde forstærkes husets arkitektur. Niveauerne tilpasser sig det naturlige terræns bevægelser, og udover at skabe et nedsænket loungeområde fungerer den også som skybrudsvej for det bagvedliggende regnvandsopland.


Fra baghaven er der et langstrakt kig forbi huset til vandet. På denne strækning ønskede vi ikke at have et værn foran den smukke udsigt, og derfor er integreret en bred plantekasse med beplantning, som fungerer som afskærmning mod skrænten til vandet.


Værnet er et minimalistisk stålværn i sortmalet rustfrit stål, som er monteret på underkonstruktionen. Ved at undgå synlige monteringsføder på trædækket giver det rækværket et enkelt udtryk  Herudover skaber det en længere levetid for materialerne idet der ikke samler sig vand omkring samlingen. Rækværket er produceret af Smedekompagniet

Galleri af den gamle terrasse:

Galleri fra byggeri af terrassen:

Få tilbud på din nye træterrasse

Ingen fil valgt

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte Kun Terrasser

 

   28 56 28 86
  kontakt@kun-terrasser.dk

Galleri af den færdige terrasse: