40 m2 Ipè Terrasse med Spansk trappe i Vanløse

Kun Terrasser har bygget en snedkerproppet IPÉ træterrasse på 40 m2 for Uffe i Vanløse.

Uffe ville bygge en ny terrasse til sin villa i Vanløse. Via Google fandt han Kun Terrassers hjemmeside.

Han blev imponeret og inspireret af de mange fine terrasser han kunne se billeder af, og fandt tryghed ved at Kun Terrasser specialiserer sig i at bygge; ja, kun terrasser.

Det gjorde at han følte sig sikker på at han kunne få tilpasset terrassen til huset og ikke huset til en terrasse.

Uffe havde fået flere tilbud fra andre håndværkere men valgte, at Kun Terrasser skulle bygge hans terrasse så han kunne få sin ønskede customløsning.

 

"Vi havde haft forskellige firmaer ude og give bud på hvordan det kunne laves men endte med at bruge Kun Terrasser. Vi ville gerne have det luftigt i konstruktionen og at det skulle være åbent og integreret ud til haven. Det følte vi os sikre på at Kun Terrasser kunne levere.” fortæller Uffe.

 

Arbejdet med at bygge terrassen gik hurtigt og gnidningsfrit. De små revisioner der var undervejs blev taget i farten og alle ønsker blev indfriet. 

“Processen med at bygge terrassen var god, håndværkerne var både flinke og dygtige. Det har været en meget problemfri proces.” fortæller Uffe.

En høj terrasse med sikkert stålgelænder

Uffes ønskede en terrasse med et luftigt udtryk der samtidigt tænkte resten af husets have ind i det.

Den spanske trappe binder terrassen sammen med haven og skaber en lille bakke op til solpladsen og indgangen til huset.

 

Idéen til trappen blev Uffe inspireret til af de andre terrasser med spansk trappe på Kun Terrassers hjemmeside. En spansk trappe giver flere planer og pladser at nyde terrassen på. 

 

Uffe valgte et strømlinet rustfrit stålgelænder som fortsatte det luftige udtryk.
For at stabilisere gelænderet fik Kun Terrasser specialfremstillet et beslag som fikserede gelænderet så det stod trygt og sikkert.

Se billeder af gelænderet:

Terrassen i Vanløse er bygget på et fundament af stålskruer. Det er en moderne og hurtig måde at bygge fundament på. En metode hvor man ikke skal vente på beton der hærder og samtidigt kan stålskruerne genbruges, skulle man få lyst til at udvide eller flytte sin terrasse. 

Stålskruerne er lavet af 70% genbrugsmetal og er et bæredygtigt alternativ til støbte betonfundamenter.

Læs mere om fremtidens fundament her.

3D tegninger er bindeled mellem kunde og håndværker

I Kun Terrasser tegner vi alle terrasser op i 3D inden terrassen bliver bygget. Det gør det sikrere og mere trygt for alle parter at få visualiseret terrassen inden byggeriet går igang. Læs mere om vores process med 3D tegninger.


Som kunde giver det en tryghed at kunne se en målfast 3D tegning så alle ens ønsker kan blive indfriet. Som leverandør af terrasser giver det Kun Terrasser mulighed for at have præcise materialelister og dermed håndfaste tilbud der ikke rykker sig. 

 

Familien nåede lige at tage terrassen i brug i sensommeren og glæder sig til at bruge den i mange år fremover.

 

“Der er en kæmpe forskel fra vores lille gamle terrasse som slet ikke var integreret på samme måde i haven. Der er mange små lækre detaljer, som man går og nyder efterfølgende.” fortæller Uffe.

Få tilbud på din nye træterrasse

Ingen fil valgt

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte Kun Terrasser

 

   28 56 28 86
  kontakt@kun-terrasser.dk

Se andre cases med spanske trapper

64 m2 IPÉ træterrasse med spansk trappe og indbygget opbevaringsløsning i Hellerup

Kun Terrasser har bygget en IPÉ træterrasse på 64m2 for Mikkel i Hellerup. Sammen med Mikkel fandt Kun Terrasser på smarte løsninger til opbevaring i den spanske trappe.

170 m2 IPÈ Terrasse med propper Odsherred

Kun Terrasser har bygget en rigtig flot træterrasse i Odsherred for Jakob Christensen. Et samarbejde mellem Kun Terrasser, Designhaver og Junckerhaven.

Humlebæk Terrasse

Kun Terrasser har bygget en IPÉ træterrasse på 110m2 for Nikolaj i Humlebæk. 

En smuk terrasse i flere niveauer inspireret af molerne og det maritime miljø på havnen.