Terrasse – indretning: Få tips til en smuk indretning af din terrasse

Terrasse – indretning: Få tips til en smuk indretning af din terrasse

Hvis du skal have bygget en flot terrasse, så er det oplagt at afrunde det gode arbejde med at lave en decideret terrasse indretning, som fremhæver de gode egenskaber ved terrassen. Men hvordan gør du det?

Det er for mange nemmere sagt end gjort, at udføre en harmonisk terrasse indretning, fordi det er et rum, som ofte bliver overset. Her hos os, Kun Terrasser, vil vi gerne være med til at inspirere, så du kan udnytte din terrasse fuldt ud.

Derfor har vi samlet en række fine idéer til dig, så du kan skabe din egen unikke stil på din terrasse - læs med her og bliv klogere:

Indret med lys

Lys er en af de vigtigste og mest effektfulde måder, du kan skabe stemning på din terrasse. Indretter du med lys, vil du finde ud af, at lys kan meget mere end det praktiske formål, som er at lyse noget op. Det er en stemningsskaber, det giver atmosfære og karakter til din terrasse, og lyset kan være med til at fremhæve særlige områder på din terrasse - eksempelvis et hjørne hvor du har sat krukker med planter, eller på den del af terrassen hvor dit nåletræ stråler i december, eller dine græskar pynter i efteråret.

Hos Kun Terrasser snakker vi gerne om indbyggede lys-løsninger og lyssætning allerede i planlægningsfasen, og vi giver dig dermed en vejledende hånd i den retning allerede fra start. Se eksempler på det lys kan, lige her.

 

Billede af lys på terrasse i Odsherred

Indret med plantekasser

Hvis du gerne vil gøre naturen til en del af din terrasse, så er det oplagt at indrette den med plantekasser - det gør det muligt at lave små naturlige oaser med blomster og træer, du kan kigge på fra din vinduer og nyde fra terrassen. Plantekasser er både smukke og praktiske, da de kan skærme for vind og måske afskærme for indkig.

Hos Kun Terrasser indtænker vi gerne plantekasser allerede under udarbejdelsen af din terrasse - på den måde kan vi planlægge, om de skal laves ned i terrassen, så de bliver en del af træets udtryk, eller om de skal fylde mere i udtrykket. Vi bruger gerne cortenstål til at udforme plantekasser, da de laver et smukt samspil med træet.

 

Billede af plantekasse på terrasse i Charlottenlund

 

Indret med et udekøkken

Hos Kun Terrasser har vi lavet flere udekøkkener i forbindelse af vores opbygning af terrasser. På den måde vil udekøkkenet passe godt ind i terrassens stil, og du kan nyde den gode sammenhæng, der er på terrassen.

Det giver rigtig god mening at indtænke et eventuelt udekøkken tidligt i processen af din nye terrasse, så køkkenet kan blive en del af det samlede udtryk, og indretningen kan følge en rød tråd.

Se eksempler på løsninger med udekøkkener lige her.

Billede af udekøkken på terrasse i Humlebæk

Føler du dig inspireret?

Fortæl os om din drømmeterrasse og start rejsen mod en ny terrasse allerede idag.

Kontakt os og fortæl os hvordan vi kan hjælpe jer med jeres næste drømmeterrasse.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Bygger I kun terrasser med mange detaljer, for jeg ønsker en meget simpel terrasse?

Vi bygger træterrasser af enhver art - dem med indbygget lys, udebrus og skur, og vi bygger også rigtig mange helt regulære træterrasser i et plan foran et hus. Kontakt os meget gerne, så kan vi fortælle mere.

Hvor meget skal jeg have planlagt på forhånd, før samarbejdet med jer?

Du må meget gerne gøre dig tanker og idéer - så snakker vi om dem, ser på hvad der kan lade sig gøre, og udarbejder en plan sammen.

Hvis jeg vil have en mindre terrasse på en altan, kan I så hjælpe mig med det?

Vi hjælper med både store og små projekter, så det kan vi sagtens - og vi vil meget gerne høre mere om din projekt, så kontakt os gerne.